Tietoa EmiliaAventuriinista

                                                                         Kiitos mielenkiinnostasi!

Ihanaa kun löysit sivulleni ja haluat tutustua yritykseeni ja minuunkin sen takana. EmiliaAventuriini on saanut alkunsa haaveesta tuoda tasapainoa tähän maailmaan. Yritän tehdä omalta osaltani parhaani sen eteen.


Minä olen

Ennen muuta elämän tien kulkija ja sen tiedon, mysteerien ja magian innokas opiskelija. Olen luonnon ja sen täydellisyyden, rauhan ja luonnonlääkinnän rakastaja. Äiti Maan ja sen ihmeitten ihailija. Vanhojen kulttuurien ja traditioiden tietotaidon kunnioittaja. Jooga, ayurveda, tiibetiläinen-sekä kiinalainen lääketiede ovat lähellä sydäntäni ja muotoutuneetkin osaksi minua ja elämäntapaani.

Olen kokenut eletyn elämän, itseni ja asiakkaitteni kautta ikivanhojen perinteiden olevan edelleen voimissaan. Niiden tarjoamat viisaudet ja työkalut ovat helposti siirrettävissä myös meidän arkeemme. Ne jaksavat ällistyttää yhä uudestaan niiden monipuolisella toimivuudellaan. Ehkä jopa enemmän kuin aikaisemmin, ne ovat tärkeässä roolissa tuomaan tasapainoa ja täydempää onnellisuutta meihin hektisessä nykymaailmassa eläviin ihmisiin. Loppujen lopuksi, ne avaavat portit syvään viisauteen ja rauhaan mikä meissä jokaisessa kuitenkin jo on. 


Minä opettajana ja hoitajana

Jooga opettajana vahvuuteni on laaja ymmärrys sen eri osa-alueista. Hermoston ja hengityksen, kehon ja mielen tuntemus sekä opetuksen modifiointi asiakasta parhaiten tukevaksi. Oppilaana/osallistujana saat lämminhenkisen tukeni sopivalla tiukkuudella. Jooga on sinun polkusi.

Hoitajana olen intuitiivinen ja uskon että empaattisuudella sekä samaistumalla hoidettavaan hoidon lopputulos on kaikista palvelevin. Olen itse nauttinut monesti ollessani muiden hoidettavana samoissa hoidoissa mitä tarjoan. Niiden hyvää tekevien vaikutusten takia haluan tarjota niitä myös muitten tueksi.                                                                 Sinun turvallinen ja hyväksytty olo on minulle tärkeintä. Olemme kaikki yksilöitä, joten muodostetaan hoidoista sinulle sopivin kokonaisuus.


Opinnoistani alalle

Kaikilla tarjoamillani palveluitten alueilla olen saanut korvaamatonta oppia ja viisautta omilla aloillaan ammattitaitoisten kouluttajien ja opettajien johdolla. 

Alalle sukeltaminen alkoi oikeastaan 2015-2017 puutarhatalouden, luomu -sekä biodynaamisenviljelyn opinnoissani jolloin pääsin tutustumaan antroposofisiin näkemyksiin. Työharjoittelunikin tein biodynaamisella tilalla, jossa puhtaan ruoan sekä yrttien lääkinnälliset ominaisuudet tulivat tutuiksi. 

Aromaterapiahoitaja/hierojan opintoni tein 2018 Hämeenkyrössä Virpi Raipala-cormierin ja James Cormierin luomalla yrttitilalla ja hyvinvointikeskuksessa Frantsilassa. Siellä ollessani tutustuin paremmin myös jo aikaisemmin joogankin kautta tutustumaani ayurvedaan.

Ayurvedaan/intialaiseen lääketieteesen syvennyin 2018 Suomen Ayurveda instituutissa perusopintojen aikana Lana(-Prana) Lavaninan ja Ossi Viljakaisen(Rohto perustaja) johdolla. Tämä elämän taito teki lähtemättömän vaikutuksen.

Sertifioiduksi joogaopettajaksi opiskelin 2019 Intiassa kansainvälisessä Yoga Arhantan perinteisessä ashramissa jo viidennessä sukupolvessa joogaa harjoittavan pääopettajan ja Arhantan perustajan Ram Jainin ja opettaja Omkarin opissa.

Äänimaljahoitajan ja äänimaljarentoutuksen ohjaajan koulutuksen olen käynyt Terhi Elon luotsaamassa Enkelikartanossa 2021. 

Lisäksi olen myös täydentänyt ja syventänyt osaamistani itse ahkerasti opiskelemalla sekä kokemalla monesti erehdystenkin kautta. 

Nyt 35 eletyn vuoden jälkeen voin todeta Elämän olevan paras opettaja.

Toivottavasti löydät etsimäsi sivuiltani. Mikäli joku jäi askarruttamaan mieltäsi ota vapaasti yhteyttä.


<3: llä Emilia Tanskanen

P.S. Toimitilat sijaitsevat kotini yhteydessä, jossa asustaa myös kaksi karvakuonoa. He saattavat muistuttaa mikäli kärsit allergiasta.